Nu jävlar!

Sitter hos Bella och lyssnar på musik, haha väntar bara på att det roliga ska börja. Vi ska ha det så jävla roligt man kan ha de!! <33

Sexxxxy mama!


Kul!

Goodmorgon!!

Kul att man vaknar halv åtta när man har studiedag! Man vaknar av att man inte kan andas och att man har ont i halsen.

Men nu kan jag andas och har inte så ont i halsen längre! De är ju bra!

Karin om du läser de här så förlåt för att jag inte svarade på smsen igår jag somnade! x)

Dagen ska spenderas hos KAREEEN!!
Med dom underbaraste! 

Nu ska jag gå ner och vet inte vad jag ska göra men ni får ett inlägg senare idag!!

Pussss pusss! 


Du är allt för mig men vad är jag för dig…… . Jo inget! Skulle verkligen kunna ge upp allt för dig, men vad skulle jag tjäna på det?!
Drömde världens lyckligaste dröm…… den hade allt allt var perfekt.… sen vaknade jag och inså att de aldrig skulle bli så!!!!!!


Äntligeeeen!!

Nu jävlar kan jag blogga från mobilen och lägga in bilder för nu har blogg appen kommit blogg.se!! :D


Idag så hade vi först spanska, matte prov som faktiskt gick skit braa!
Sen hade vi engelska vi gjorde nån tråkig lysnings övning! ;) sen hade vi so och sen lunch de va nån äcklig fisk! :S
Sen hade vi no de va väl kul! ;) svenska
Sen hade vi biologi och alla vet väl hur de går där ;)
Och sist skoltidningen!! Haha karin har alltid kul me dig där! :)

Imorn har vi studiedag och den dagen kommer antagligen att spenderas här eller hos kareen, med kareen o Bella tror jag! ;) men vi ska ha de kulit vi får se om de kommer nå fler! :)



Aha ska dra nu!!
Pusss pusss


Rooolig fredag med KARIN!!

CHA CHA!!





Idag har jag ju gjort det man brukar jo gå i skolan, dagen började med Svenska, sen matte, engelska-prov de gick väl bra nu är det ju bara att hoppas att de syns på betygen!! Sen hade vi no-labb-förhör och så fick vi sluta 20 över tolv. :)


Då drog jag och Karin hem till henne hahah jag åkte på hennes pakethållare och sen när jag försökte så ramlade vi bara!!! hahahaha hade såååå kul!!
Sen när vi var hemma hos henne satt vi i soffan och tog massa RANDOM bilder med Justin Bieber (på driv) och jag hade skiiiit kul"!! haha roligaste bilderna var när vi var ägg och när karin stog uppochner framför kameran sen så stoppade jag in bananer i hennes mun som kom med!!haha!!

Sen gjorde vi en tidningsartikel till skoltidningen som vi går på! Den handlade om vår äckliga skolmat!! ;)

Sen övade vi litte jumpstyle och de gick bra haha!! eller?!?! men nu kan vi iaf dom första stegen man ska kunna!! VAD SÄGER DU NU MARCUS"! ;D

Sen cyklade vi till Ivans och åt och pratade ganska länge sen på väg hem till henne så skulle jag filma när karin gjorde små tricks med cykeln sen när jag skulle trycka av filmkameran så råkade jag trycka med fel hand så jag råkade tyrcka in handbromsen haha så jag flög frammåt min fot vred sig lite men jag lyckades hoppa bort. Det ända som hände vat att cykel-korgen böjde sig åt alla möjliga håll!! xD karin om du läser det här förlåt igen ! tur att inte cykeln var ny""" :)

Men det var roligt och jag har allt på film! x)
Karin jag har inte haft så här kul sen experience!! Älskar dig"! Din och min Humor asso!!! :*

Sen när jag kom hem så hade mamma shoppat lite : En halsduk och vantar som matchar med min mössa, en tröja med ett roligt tryck på , nagellack 2 st, ett paraply , strumpor och sen lite mer.. Tack mamma! :*

Aja nu har jag packat lite men ska packa smink-plattång osv, imorgon!""
Jaaah, man ska ju gå upp halv sju för att åka iväg åtta , först duscha en halvtimme sen fixa mig en halvtimme resten hjälpatill att packa in i bilen sen drar vi! :)

Pussss pussss så ses vi! :) (bloggar säkert från mobilen i bilen imorn, har ju som sagt 3-4 timmar på mig ) :)
 bild från i sommras!



Fett irriterande!

Goodmorgon alla!!! Nu sitter jag och skriver från min telefon för mamma har Jasmines data och min är trasig! :/ kul! ;) Jag vaknade för kanske två timmarsen!! Idag är jag hemma från skolan har feber och fryser o grejer! :O Idag blir de en hemma/läx-plugg dag!! :S Man måste ju ta tag i det någon gång och de får bli idag. Äh ni får nöja er med dehär vet faktiskt inte vad jag ska skriva för dagen har ju precis börjat och de har inte hänt så mycket!!! Pusss pusss!

Reggggggn!

Cha cha""""

Dagen började väl vid 3 gick upp kunde inte sova så jag kollade lite på tv tills 20 i 4 då hämtade jag ett till täcke och gick o la mig, sen ringde mitt alarm vid halv 7 men orkade inte gå upp funderade lite på att skippa första lektionen men jag orkade inte så jag ställde om till 20 i sju sen ringde alarmet och jag stände av de och fortsatte sova tills tio över sju då va jag tvungen att gå upp.

Jag fixade mig satt på mig kläder och gick ner och åt frukost.
Sen hade vi svenska satt typ och läste/pratade lite me Bella o Matilda.
Efter de så hade vi spanska (KAAAAOS) när läraren kollar bort kastar ALLA sudd sen när hon kollar leker alla änglar!!! de är så jävla roligt att se!!! sen hade vi idrott vi spelade fotboll i regnet tack så mycket nu är man SJUK !!!
Sen hade vi lunch åt lite soppa va inte ens hungrig men men är man sugen så är man......
Efter lunchen hade vi matte lyssnade på musik,snackade , sminkade oss vi hade vikarie så de blev inte så mycket gjort... Efter matten hade vi Kamratstödjarfoto haha de gick bra , älskar att bli fotad med en bra kamera! xD
(EGO) Men den bilden blev iaf mycket bättre än klassfotot.....

Efter fotot slutade vi och jag gick hem till Bella en liten stund typ 40minuter eller nåt, vi va bara inne på datan och kollade på utube (där kännde jag mig lite cool).

Sen åkte jag hem och skulle göra läxor men jag somnade och sen när jag vaknade frös jag och mina händer och fötter skakade , blev fett rädd, trots att jag hade två tjocka täcken på mig"" så nu är man sjuk och slipper skolan imorn! :)

Men på fredag är det prov så måste komma men om jag blir sjukare kommer jag bara på den lektionen!! :)

Nu ska jag sova är otroligt trött fast klockan bara är halv 10 snart!! men jag är ju sjuk som sagt var!!








 Innan NRJ Experience som vaaaar gryyyyyyyymt kul, har aldrig haft så kul kom hem vid halv 2 och kollade på beck !!! <33333




Puusssss pusss från sjuklingen!!!

Tiiisdag! :(

Cha cha!!
Idag är det tisdag som alla säkert vet....
Världens längsta dag känns det som, börjar 08 och slutar 16 liksom..... känndes som att den här dagen aldrig skulle ta slut men nu jävlar.

Janina skulle ha en fest på fredag men jag kan tyvärr inte komma för jag ska till småland dagen efter. Ville verkligen komma.... ;) men vi ses ju så ofta så vi får ju ta och fixa något..

Lyssnar på en skit bra mix av låtar!! :)))

Asså blir så jävla trött på lärare först får man hur mycket läxor som helst och sen har man prov på fredag sen 3 prov nästa vecka 3 dagar i sträck sen har man ett prov näst nästa asså man stressar sööööönder!!! :)

Men nästa vecka har man ju studiedag iaf, då ska vi tjejer hitta på något kaaanske! :/ men troligtvis! :))

Igår så drog jag ,bella och karin iväg till skärholmen jag köpte en jätte gullig mössa, och karin en halsduk  sen drog vi hem till mig och började färgahåret , jag blev svarthårig , karin mörkbrunhårig och bella fick lite ljusare färg men nu vill hon färga mörkt, hahah!! :) köpte den mössan men lite mer orange/rosa aktig! :)


puss puss nu ska jag göra LÄXOR! :'(


DAGENS LÅÅÅT , HAHA MIN OCH KARINS. I'm sexy and I know it!



Tillbaka?"

Omg! Vet inte om jag ska börja blogga igen nu när skolan startat för några veckor sen! :)
vi får se , men dom första veckorna i skolan har varit hämska har reda haft mer läxor än vad jag hade i hela 5:an känns det som! :S
Har redan haft ett prov liksom sen är det 3-5 prov som ligger på tur dom här veckorna......
Om ni har appen Instagram följ mej jag heter : Reginaaziz
Heter även Reginaaziz på Dailybooth, Twitter och Reggiee på Bilddagboken men den använder jag inte så mycket.


I fredags  var jag och 5 andra kompisar på NRJ experience och FYFAAAN vad roligt vi hade, vi dansade , sjöng och hade det bäst har inte haft så kul på riktigt länge , du är det ju bara på att det blir någon mer fest man kan gå på ....
sen drog vi hem till Bella och alla sov där vi kollade på Beck på kvällen men ögonen ville bara att jag skulle sova men träningsvärk får man iaf av att stå och hoppa, dansa och mycket mer rolig träning dessutom.
Sen dagen efter åkte alla hem till sig sen på kvällen gick vi på bio Friends with benefits... (stvning) den va rolig , haha men jag och karin satt typ och smsade med hennes kompis Adam  men filmen var faktiskt bra"" :) 
Sen satt vi och kollade på killar ock bråkade om vem som såg vem först sen när vi kollade kollade dom helatiden och vi börja as garva..

Nu sitter jag och kollar på bästa serien EVER!!!!!!
Ska gå nu men om jag bestämmer mig för att börja blogga så ses vi imorn!!


(Från spexfoto)
 


PUSSSSS!! <3 :*


RSS 2.0